Webapplicaties in WordPress

Je bestaande website in WordPress kan een uitstekende basis zijn voor je webapplicatie. Breid je website uit met een webapplicatie die precies aan jouw eisen voldoet.

 

WordPress website uitbreiden

WordPress website uitbreiden

Als je al een bestaande website in WordPress hebt kan dit een uitstekende basis zijn voor je webapplicatie. WordPress is waarschijnlijk het succesvolste open source CMS systeem dat er is en er bestaat een enorme community van ontwikkelaars die open source plugins voor WordPress ontwikkelen. Grote kans dat er een plugin bestaat die doet wat jij wil, of in ieder geval een deel van wat je wil.

Pas als de applicatie specifieke eisen stelt waarvoor bestaande plugins niet toereikend zijn wordt het tijd om maatwerk software te ontwikkelen. Ook hiervoor biedt WordPress een uitstekende basis. De eigen applicatie kan als zelfstandige plugin worden ontwikkeld, gebruikmakend van de bestaande functionaliteiten van WordPress en aanvullende plugins.

Op deze manier kan uw bestaande website in WordPress worden uitgebreid met uw eigen webapplicatie die precies aan uw eisen voldoet. Door de ‘agile’ manier van ontwikkelen zijn de investeringen te overzien en is de webapplicatie snel inzetbaar.

Heeft u nog geen website?
Bel 085 878 65 24 of Stuur een mail >>

WordPress als CMS systeem

WordPress als CMS systeem

Content management systemen zijn er in alle soorten en maten. WordPress is de bekendste en naar mijn idee toegankelijkste, gebruiksvriendelijkste van allemaal.

Belangrijke redenen om met WordPress van start te gaan:

  • Open source: WordPress mag door iedereen gratis worden gebruikt
  • Enorme community: vrijwilligers vanuit de hele wereld werken aan verbeteringen en staan klaar voor advies en hulpvragen over WordPress
  • Continue ontwikkeling en testing: regelmatige updates van WordPress en plugins zorgen voor cyberveiligheid
  • Vele duizenden plugins: extra functionaliteiten in een handomdraai
  • Vele duizenden thema’s: kiezen uit veelal gratis vormgevings templates
  • Flexibel: WordPress is zowel voor een kleine ‘onepager’ site als voor complexe sites met vele duizenden pagina’s toepasbaar
  • SEO en Google indexering: prima html code en beschrijvende URLs zorgen voor een hoge google ranking
  • Toegankelijke code: PHP en mysql vormen de basis, veel ontwikkelaars beschikbaar die daarmee uit de voeten kunnen.
  • WordPress is een prima basis voor de ontwikkeling van webapplicaties.

Meer weten?
Bel 085 878 65 24 of Stuur een mail >>